Blijmee.com

Site aanmelden

Het doel van Blijmee.com is het samenbrengen van mensen met gemeenschappelijke hobbies of bezigheden. Op de bij ons aangesloten fora kunnen zij ervaringen uitwisselen over hun gemeenschappelijke interesses en met mensen in contact komen die hun interesses en hobbies delen. Met het oog op dit streven is het natuurlijk leuk om zoveel mogelijk sites over verschillende onderwerpen te verzamelen, zodat we een grote gevarieerde community kunnen worden. Als u uw site graag wilt aanmelden bij Blijmee.com, bent u van harte uitgenodigd dit te doen.

Een Blijmee.com domein kost 20 euro per maand. Bij een jaarbetaling krijgt u 16,6% korting en betaalt u in totaal 200 euro. In ruil hiervoor krijgt u een link op onze hoofdsite en een .blijmee.com domein. De naam voorafgaand aan ".blijmee.com" zal het onderwerp zijn van uw site. Ook kunt u ervoor kiezen in plaats van deze betaling een Google Adsense banner op groot formaat bovenaan uw pagina te plaatsen waarvan de opbrengsten direct zullen worden gestort op de bankrekening van Blijmee.com .

Om uw site aan te melden bij Blijmee.com moet hij echter wel aan een paar eisen voldoen:

1. De site moet een forum bevatten.
2. De site moet voor iedereen toegankelijk zijn en mensen moeten zich gratis kunnen aanmelden.
3. Om kwaliteit op onze dochtersites te kunnen waarborgen, moeten op uw forum minimaal de regels van kracht zijn die wij op onze fora hanteren. De lijst met minimale regels vindt u hier.
 

Als blijkt dat u misbruikt maakt van uw Blijmee.com domein, behouden wij ons het recht voor uw site per direct te verwijderen zonder terugstorting van uw betaling. Uw site zal bij ons worden toegevoegd zodra wij uw betaling hebben ontvangen.

Als uw site voldoet aan de bovenstaande vereisten, kunt u hem aanmelden door een mail te sturen naar info@blijmee.com . Wij zullen uw site dan beoordelen en u zo spoedig mogelijk bericht sturen of uw site in aanmerking komt voor een Blijmee.com aansluiting. Ook voor overige vragen bent u welkom het bovenstaande mailadres te gebruiken.


Contact: info@blijmee.com